Steinzeug-Keramo

/ Offerte aanvragen en Contact opnemen

Steinzeug-Keramo is gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van gresbuizen en –hulpstukken.

In drie productie-eenheden in Hasselt (België), Keulen en Bad Schmiedeberg (beide in Duitsland) worden hoogwaardige rioleringsproducten gemaakt voor rioleringsstelsels en voor industriële toepassingen.

Steinzeug-Keramo biedt een volledig gamma van buizen en hulpstukken aan in diameter DN100 mmtot en met1400 mm. Naast de traditionele buizen en hulpstukken met mofverbinding, maken ook doorpersbuizen, inlinerbuizen, drainagebuizen, inspectieputten en bekledingsplaten deel uit van het leveringsprogramma.

Gres is een materiaal dat ontstaat nadat klei van hoge kwaliteit in geconditioneerde omstandigheden op een temperatuur van circa1200 °Cgebakken wordt. In tegenstelling tot vele andere in de rioleringssector gebruikte materialen is gres chemisch en mechanisch resistent en is, o.a. ook door de uitstekende hydraulische eigenschappen, een extreem lange levensduur gegarandeerd.

Steinzeug-Keramo verkoopt zijn producten wereldwijd. Tot de voornaamste afzetmarkten behoren Europa, het Midden-Oosten, het Verre Oosten en Oceanië. De verkoop ter plaatse verloopt ofwel via een netwerk van vaste medewerkers of via lokale marktpartners.

of

Please copy the string YDcPKZ to the field below:

Bel direct naar: Telefoonummer tonen +31 88 118 58 16

of vul het onderstaande formulier in:

Please copy the string 9izsnf to the field below: