Mous Waterbeheer B.V.

/ Offerte aanvragen en Contact opnemen

 

Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer is een kennisintensieve ontwikkelaar en leverancier van innovatieve oplossingen voor integraal procesmanagement in de watersector. Vanuit bewezen ervaring en expertise in telemetrie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en civiele techniek zijn wij op elk aspect van het waterspectrum inzetbaar. Van advies tot uitvoering, van nieuwbouw tot onderhoud. Mous Waterbeheer bestaat uit de bedrijfsonderdelen Mous Waterbeheer B.V., Mous Pompenbouw Balk BV en Mous Pompsupport BV.

 

Kwaliteit

Mous Waterbeheer werkt volgens het gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001, heeft VCA** en is KIWA-gecertificeerd (BRL K14020/01) voor het onderhoud aan pompinstallaties en gemalen. Mous is ook gecertificeerd voor de VGM Checklist Aannemers, is Sterkin-erkend elektrotechnisch installateur en een Kenteq-erkend leerbedrijf in de vakgebieden elektrotechniek en werktuigbouwkunde.

Missie

Bij Mous Waterbeheer staan kwaliteit, inventiviteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. Wij lopen voorop in het ontwikkelen en toepassen van innovatieve technieken en zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende concepten met een gunstige prijs-prestatieverhouding. Ondanks onze schaalvergroting blijven wij flexibel en adequaat inspelen op de wensen van onze klanten. Door mee te denken en oog te hebben voor diens specifieke omstandigheden dragen wij zorg voor klantgerichte oplossingen.

Mous Waterbeheer hecht aan de zorg voor een goed leefklimaat en streeft in al haar activiteiten naar duurzaamheid. Wij willen maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen met toonaangevende activiteiten en gezonde resultaten. Met als vertrekpunt onze expertise, kwaliteit en service willen wij Mous Waterbeheer naar de volgende fase in haar ontwikkeling brengen.

 

 

of

Please copy the string VWd2hC to the field below:

Bel direct naar: Telefoonummer tonen (0514) 60 89 00

of vul het onderstaande formulier in:

Please copy the string dpc8M4 to the field below: