Janssen Riotech

/ Offerte aanvragen en Contact opnemen

Janssen Riotech is geen trendvolger maar een trendsetter als het om rioleringstechniek gaat. Wij onderscheiden ons door continue vernieuwing en specialisatie. Onze kernwaardes zijn:

Vakkundig en veilig

Janssen Riotech is partner voor standaardtoepassingen én specials. Technisch advies en ondersteuning op basis van jarenlange ervaring in tal van toepassingen. Samen kennisdelen om rioleringstechniek op een hoger niveau te brengen. Wij zorgen dat u veilig kunt werken in en aan rioleringen. Onze volledige organisatie is zich hier van bewust en werkt volgens dit principe.

Flexibel en servicegericht

Wij helpen u niet alleen als het om standaardvragen gaat maar ook op het moment dat het nét even anders moet: sneller, groter of exact voor u op maat. Onze dienstverlening is daar op afgestemd. Wij noteren niet, maar denken mee. Hoe kan het sneller, beter of goedkoper? Deze service stopt niet bij de levering van producten, maar loopt ook ver daarna door. Alles is erop gericht om onze dienstverlening voor u zo persoonlijk mogelijk te maken.

Persoonlijk partner

Een partner die zich onderscheidt door persoonlijke communicatie: direct, snel en deskundig. Wij denken graag met u mee en werken samen met u aan een oplossing.

of

Please copy the string V8U3rM to the field below:

Bel direct naar: Telefoonummer tonen +31 85 04 97 890

of vul het onderstaande formulier in:

Please copy the string TK0zUS to the field below: