Insituform

/ Offerte aanvragen en Contact opnemen

 

Souplesse in uw leidingrenovatie
Bij de renovatie van leidingsystemen eist u uiteraard gegarandeerde kwaliteit en zekerheid. Daarbij is een snelle uitvoering met minimale overlast in het belang van bewoners en bedrijfsleven. Bovendien wilt u binnen uw budget blijven en de zorg met een gerust hart kunnen overlaten aan de expert.

Daarom werkt bijna iedere gemeente in Nederland met Insituform®. Evenals grote organisaties in onder andere de petrochemische-, chemische- en voedingsindustrie.

Marktleider Insituform® realiseert met innovatieve No-Dig technologieën, zoals CIPP®, naadloze renovatie en bescherming van rioolleidingen en drink-, pers-, blus-, proces- en koelwaterleidingen). Vanuit meer dan 40 jaar ervaring en vakmanschap levert Insituform® u een perfect resultaat.

Ieder project, hoe omvangrijk of complex ook, maken we voor u eenvoudig. Met onze maatwerk oplossingen, full service en persoonlijke aandacht.

Wij doen het graag voor u.

of

Please copy the string Aqhu5N to the field below:

Bel direct naar: Telefoonummer tonen 079-3636036

of vul het onderstaande formulier in:

Please copy the string UiQeM5 to the field below:

  • Relining
    Een vorm van rioolrenovatie is relining. Met deze techniek wordt een zogenaamde naaldvilt of glasvezel “kous”, met de afmetingen van de... - Meer Riool bedrijven in Relining
  • Rioolrenovatie
    Naast het vervangen van een rioolstelsel kan er ook worden gekozen voor het renoveren/repareren ervan. Dit brengt diverse voordelen met zich... - Meer Riool bedrijven in Rioolrenovatie