Zeker en Mobiel ontstoppingsbedrijf het hele jaar door 7 dagen van 24 uur ‘at your service’

31 oktober 2014 08:04 uur

U heeft net een lekker weekend,  moet midden in de nacht er “even uit”  of u komt thuis na een lange dag hard werken en komt er op dat moment achter,  dat een afvoer of het toilet is verstopt. Een dergelijke calamiteit komt altijd ongelegen en moet meteen worden opgelost. Geen enkel probleem: Zeker en Mobiel, het grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland met een 24 uurs service  staat voor u klaar met de oplossing. Dag en nacht, ook op zon- en feestdagen is onze alarmcentrale bereikbaar en staan de deskundige monteurs van Zeker en Mobiel paraat om u snel en vakkundig van uw probleem af te helpen.

Zeker en Mobiel biedt u een uniek servicecontract

Met dit contract bent u er zeker van dat de vakkundige medewerkers van Zeker en Mobiel bij een acute verstopping binnen 24 uur bij u op de stoep staan om het probleem op te lossen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in ontstoppen en gestationeerd in heel Nederland. Bij Zeker en Mobiel zijn onvoorziene kosten verleden tijd. Voorrijkosten, kleinmateriaalkosten en arbeidsloon vallen allemaal binnen het contract. Zo staat u nooit voor verrassingen. U bent niet de eerste. Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel.

Persoonlijke service staat bij ons centraal.

Na uw melding, wordt u door de planner teruggebeld. Hij bepaalt, meestal telefonisch, de ernst en aard van het probleem. Vaak geeft hij tijdens dat telefoongesprek al enkele tips om de schade zoveel mogelijk te beperken. In overleg met u maakt hij een definitieve afspraak om de verstopping te verhelpen. Binnen 24 uur staat de monteur voor de deur om uw probleem op te lossen. Is uw afvoer verstopt? Of spoelt uw toilet niet meer door? Neem contact op met Zeker & Mobiel, dan komen wij de verstopping zo snel mogelijk verhelpen.

U bent geïnteresseerd geraakt? Ga dan naar  onze website, download het servicecontract  en abonneer u op de snelle en vakkundige dienstverlening van Zeker en Mobiel.