Zaltbommel: verkoper actief met onderhoudscontract riolering

24 november 2011 15:51 uur

De gemeente Zaltbommel kreeg vandaag een melding van een inwoner, dat een man aan de deur is geweest namens een bedrijf dat onderhoudscontracten verkoopt voor de riolering. Hij gaf aan namens de gemeente actief te zijn om rioolproblemen te voorkomen. De gemeente benadrukt echter geen enkele binding  te hebben met bedrijven die onderhoudscontracten voor de riolering verkopen aan particulieren.

Over het algemeen kan gesteld worden dat de gemeente geen bedrijven ongevraagd bij inwoners langs stuurt, waarbij u aan dat bedrijf moet betalen voor bepaalde diensten. Mocht u twijfelen aan de bewering van een bedrijf dat men samenwerkt met de gemeente, dan kunt altijd contact opnemen met de gemeente Zaltbommel op telefoonnummer  0418 – 681681

Als gemeente doen wij geen uitspraken of u wel of geen servicecontract of verzekering voor de riolering moet afsluiten. Wij raden iedereen echter vooral aan om verstandig om te gaan met de riolering en geen zaken te lozen die verstoppingen kunnen veroorzaken zoals maandverband, doekjes, vet, cement en dergelijke.

Bron: Gemeente Zaltbommel 24-11-2011