Werken aan riool in Hulst, Terhole, Heikant en Sint Jansteen

08 november 2017 09:45 uur

Rioleringen in Hulst, Heikant, Terhole en Sint Jansteen worden vanaf maandag 13 november gerenoveerd. Dat gebeurt met een methode waardoor leidingen niet vervangen hoeven te worden.

De wijze waarop de rioleringen gerenoveerd worden, heet de kousmethode. Die ‘kous’ wordt in de bestaande riolering verwerkt, waardoor de leiding als het ware een nieuwe binnenvoering krijgt. Leidingen kunnen daardoor langer in de grond blijven liggen.  Vanaf maandag 13 november krijgt de methode uitvoering in de Hulsterweg 149 tot 153 in Terhole. Tegelijkertijd krijgen de rioleringen in de Julianastraat (51 tot en met 65) in Heikant, de Glacisweg in Hulst en de Wilhelminastraat en Badhuisweg in Sint Jansteen een opknapbeurt.

Voor de werken aan de Hulsterweg in Terhole is de Notendijk op 21 en 22 november gedeeltelijk afgesloten. Dat geldt ook voor de Wilhelminastraat in Sint Jansteen, ter hoogte van het Martje van Wardje. Dat is van maandag 20 tot en met dinsdag 28 oktober. In Heikant en Hulst blijven de wegen gewoon begaanbaar.

Auto’s mogen tijdens de werken niet op putdeksels geparkeerd worden, omdat die open moeten kunnen. Het werk duurt tot eind deze maand. Bron: pzc.nl 7-11-17