Vandervalk+degroot wint MKB ondernemersprijs 2014

28 november 2014 13:13 uur

Vandervalk+degroot uit Poeldijk is winnaar geworden van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2014. Dat is donderdagavond 27 november 2014 bekendgemaakt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Bij de beoordeling is onder andere gekeken naar onderscheiden vermogen van de organisatie in de branche, innovativiteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en marketing. Vandervalk+degroot werd geroemd om haar strategie.

Vandervalk+degroot is een internationaal bedrijf, dat zich vooral richt op het reinigen, inspecteren en renoveren van riolering. In Nederland kent de onderneming 10 vestigingen en 300 medewerkers. Antoine Steentjes, operationeel directeur vandervalk+degroot-groep : “Wij zijn al ruim 50 jaar werkzaam in de rioleringsbranche. Innovatie zit in ons DNA. Wij blijven voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen, methoden en technieken. Kwaliteit, veiligheid, techniek én klantgerichtheid zijn onze kernwoorden. De kern van het bedrijf zijn absoluut onze mensen, die iedere dag in weer en wind met heel veel trots en vakmanschap zorgen dat de riolering in Nederland blijft functioneren. We zijn gewend om ons werk op de achtergrond te doen, maar des te trotser dat we daarvoor nu deze erkenning  krijgen.”

——————————————————————————————————————————————————————————————–

Vandervalk+degroot

Vandervalk+degroot is 50 jaar geleden gestart in Poeldijk en inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot marktleider op het gebied van rioleringsbeheer, waaronder reiniging, renovatie inspectie en advies. Vandervalk+degroot heeft ruim 450 medewerkers in dienst verspreid over 18 vestigingen in Nederland, België en Engeland.