Van der Velden Rioolrenovatietechnieken biedt met S4reno® minimale overlast en maximale kwaliteit; binnen één dag een volledig gerenoveerd riolering

26 mei 2016 15:31 uur

Met S4reno® realiseert Van der Velden Rioolrenovatietechnieken, het landelijke opererende zusterbedrijf van onze Van der Velden Rioleringsbeheer vestigingen, riool- en/of leidingrenovatie zonder graaf-, hak-, en/of breekwerk. Zonder overlast zorgen wij voor een 100% betrouwbaar riool- en/of leidingstelsel. Gegarandeerd. De bestaande riolering of leiding wordt van binnenuit met geavanceerde apparatuur razendsnel van een duurzame bekleding voorzien die vloeistofdicht is en de functionaliteit tot in lengte van dagen waarborgt. Van der Velden Rioolrenovatietechnieken biedt u met S4reno® een compleet renovatiepakket.

S4reno® rioolrenovatietechnieken: beter dan nieuw!

Veel rioleringen & leidingen verkeren in een slechte staat. Het vervangen daarvan zou enorm veel graaf- en/of sloopwerk betekenen en daarmee voor veel overlast zorgen. Daarom heeft Van der Velden als meest complete leverancier van rioolrenovatie- & leidingrenovatietechnieken in Nederland, gezocht naar innovatieve en duurzame technieken die met veel minder overlast en impact zorgen voor een minstens zo goed resultaat. Met de in eigen huis ontwikkelde S4reno® renovatietechnieken blijft de overlast beperkt. De bestaande riolering of leiding wordt van binnenuit voorzien van een duurzame bekleding en daarmee is deze beter dan nieuw!

S4reno® maakt riolering 100% betrouwbaar

Uw riool- en/of leidingstelsel moet voor 100% in orde zijn en die zekerheid bieden wij met S4reno®. Wij hechten enorm grote waarde aan kwaliteit en daarom worden alle werkzaamheden volgens protocol uitgevoerd. Van der Velden werkt daarbij conform de meest recente kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen, te weten: ISO 9001, ISO 14001, VCA**, BRL 5217-1, BRL K10014 en BRL K10015.

Samengevat

Van der Velden Rioolrenovatietechnieken biedt u met S4reno®:

-Renovatie van uw volledige riool of leiding zonder graaf-, hak-, en/of breekwerk;

-Een constructief sterk en waterdicht riool of leiding;

-Een gedegen beheerplan dat problemen voorkomt en kosten beheersbaar maakt;

-Garantie op geleverde producten;

-Zeer ervaren en betrokken vakmensen die dag en nacht klaar staan.

Contact

Klik hier voor de contactgegevens van Van der Velden Rioolrenovatietechnieken