Van der Velden Rioleringsbeheer door KIWA gecertificeerd

13 januari 2016 08:08 uur

Van der Velden Rioleringsbeheer, s’-lands grootste dienstverlener in het ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren, vernieuwen en renoveren van rioleringen, is als eerste en enige in Nederland officieel door Kiwa gecertificeerd voor het op een bijzondere manier renoveren van leidingen. Dit door het aanbrengen van een ter plaatse uithardende ‘nieuwe’ interne kunststof leiding. Deze leiding bestaat uit een hoogwaardige naaldvilt-liner met een componenten epoxyhars. Van der Velden beschikt daarvoor nu over een KOMO-certificaat conform beoordelingsrichtlijn BRL 5217.

We zijn trots dat we dit certificaat in ons bezit hebben. Leidingrenovatie op deze innovatieve manier past in onze visie door te streven naar duurzame oplossingen in plaats van vervanging, met alle rompslomp en kosten van dien. We kiezen voor een aanpak die sneller, efficiënter en koste bewuster is.

Met onze S4reno HomeLiner®, voorzien we bestaande leidingen van binnenuit van een duurzame bekleding. U kunt dan denken aan het renoveren van binnenhuisriolering, industriële leidingen & rioleringen, huis- & kolkaansluitingen, riool grond- & standleidingen. Lucht- & ventilatiekanalen. Zowel vierkant als rond. Deze techniek kan worden toegepast in leidingen van de meest uiteenlopende materialen. Van der Velden Rioleringsbeheer mag ook in asbest grond- & standleidingen renoveren.   Kiwa spreekt het vertrouwen uit dat Van der Velden zich bij de uitvoering van renovatiewerkzaamheden houdt aan de voorgeschreven eisen en dat ook het resultaat van het werk daaraan voldoet.