Van der Velden neemt riool-bedrijfsactiviteiten BEMO Dirkshorn over

14 maart 2014 18:49 uur

BOXTEL/DIRKSHORN – Recentelijk heeft Van der Velden Rioleringsbeheer in goed overleg met de heer en mevrouw Mol, eigenaren van BEMO Riool en Hogedrukreiniging BV uit Dirkshorn, alle rioolgerelateerde bedrijfsactiviteiten per direct overgenomen. BEMO is al meer dan 30 jaar actief en heeft in de regio Noord-Holland een uitstekende naam opgebouwd als rioolreinigingsbedrijf voor overheden, bedrijfsleven, horecabedrijven, garages en particulieren.

De heer en mevrouw Mol zijn zeer gelukkig met deze overname omdat daarmee de afspraken met de klanten van BEMO kunnen worden nagekomen. Mevrouw Mol: ”Ik vind Van der Velden Rioleringsbeheer de beste partner om het bedrijf, dat we in meer dan 30 jaar hebben opgebouwd, nu voort te zetten. Van der Velden beschikt over het modernste materieel van het land en biedt een zeer breed dienstenpakket aan, dat naadloos aansluit bij de wensen van onze klanten. Verder beschikt Van der Velden over eigen duurzame afvalverwerkingsinstallaties en bieden ze een totaalpakket van innovatieve renovatieoplossingen waarmee ook onze klanten in de toekomst voordeel kunnen behalen. Het is voor ons een fantastische combinatie die onze relaties veel vertrouwen zal geven!”
Jeroen van der Velden Jonkers, Algemeen Directeur Van der Velden Rioleringsbeheer: ‘’Ik ben blij met deze overname omdat de activiteiten van BEMO perfect aansluiten bij die van Van der Velden. Ik zie deze combinatie als een krachtige bundeling waarvan vooral de afnemers profijt zullen hebben.”