Tubbergen: inloopavond in Vasse over afvalwaterinjecties NAM

22 maart 2015 08:26 uur

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

De gemeente Tubbergen houdt op dinsdagavond 31 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur een inloopavond in het Eschhoes in Vasse. Tijdens deze inloopavond kunnen inwoners hun vragen stellen over de afvalwaterinjecties van de NAM. Misschien heeft u ook vragen die u graag beantwoord ziet? Kom dan langs, want hoe meer vragen, hoe beter!

Ministerie vragen aanbieden
De injectie van afvalwater in de diepe ondergrond van Twente is de laatste maanden volop in de belangstelling. Nut en noodzaak van deze lozing evenals risico’s voor de volksgezondheid, de veiligheid en het milieu zijn vragen die regelmatig gesteld worden.
Alle portefeuillehouders van de NOT-gemeenten, samen met gedeputeerde mevrouw I. Bakker hebben afgesproken om hun inzet vanuit verschillende posities nauw op elkaar af te stemmen. Daarom is de ‘stuurgroep afvalwaterinjecties Twente’ gevormd. Deze stuurgroep wil alle vragen verzamelen om deze vervolgens aan te bieden aan het ministerie.

Vraag mailen
Stuurt u uw vraag liever per e-mail? Dat kan ook! U kunt uw mail richten aan afvalwaterinjectie@noaberkracht.nl. Bron: gemeente Tubbergen.

N.B.: De gemeente Dinkelland houdt op maandag 23 maart 2015 van 20.00 uur tot 21.30 uur een inloopavond in Kulturhus “de Cocer” in Rossum.