Rioleringsbranche krijgt eigen podium op Infratech 2015

16 maart 2014 11:53 uur

 

 

 

 

De beursvloer van InfraTech 2015, die van 20 t/m 23 januari 2015 plaatsvindt in Ahoy Rotterdam, wordt opgedeeld in vier thema’s die allemaal een segment binnen de infrastructuur vertegenwoordigen. Riolering is als nieuw thema aan de beurseditie van 2015 toegevoegd na het verzoek van de rioleringsbranche om zich op een groterpodium binnen de beurs te presenteren.

Thema riolering

Naast waterbeleid en waterhuishouding wordt bij het thema Riolering ingezoomd op de technieken voor afvalwaterbehandeling, ontwateringstechniek, pompen en gemalen, rioolaanleg, rioolinspectie, sanering en renovatie. InfraTech biedt de rioleringssector zo een platform om kennis op te doen en contact te leggen met beleidsmakers en beslissers in de rioleringssector, zoals waterschappen, provincies en gemeenten die al prominent op InfraTech aanwezig zijn. Voor het thema Riolering wordt ook een lezingenruimte en demoruimte ingericht op de beursvloer.

Exposantenprofiel

De exposantendoelgroep van het thema Riolering bestaat uit advies, ontwerp, aanleg, reiniging en onderhoud van rioleringssystemen voor zakelijke opdrachtgevers en overheid met de volgende hoofdactiviteiten:

Rioolaanleg  –Rioolreiniging  –Rioolinspectie –Rioolsanering –Ontstopping –Machinaal vegen –Relining –Automatiseren

Presenteer uw organisatie op InfraTech 2015!

Innovatieve ontwikkelingen zijn in de rioleringssector van cruciaal belang. Ahoy Rotterdam roept aannemers, toeleveranciers, ingenieurs- en adviesbureaus op om op InfraTech 2015 aanwezig te zijn om de nieuwste ideeën op dit gebied te tonen!

Bekijk hier de deelnamemogelijkheden of neem contact op met het projectteam InfraTech voor meer informatie: info@infratech.nl / tel: 010 – 293 3133.

www.infratech.nl.