Rioleringsbranche krijgt eigen podium op InfraTech 2017

25 juni 2016 06:56 uur

Met circa 550 exposanten en 20.000 bezoekers is de vakbeurs InfraTech veruit de belangrijkste ontmoetingsplaats voor de infrastructuur. De komende editie van InfraTech vindt plaats van 17 t/m 20 januari 2017 in Ahoy Rotterdam. De beursvloer is onderverdeeld in vijf thema’s die de verschillende sectoren binnen de infrastructuur vertegenwoordigen, waaronder Riolering.

Dit thema werd in 2015 toegevoegd aan InfraTech en zowel de exposanten als bezoekers beoordeelden dit initiatief direct als waardevolle toevoeging. Bedrijven die actief zijn op het gebied van advies, ontwerp, aanleg, reiniging en onderhoud van rioleringssystemen vinden hier hun specifieke podium.

Saskia Vernooij (Exhibition Manager InfraTech): “Rioolvervanging en maatregelen voor beperking van (grond)wateroverlast en verbetering van de waterkwaliteit vergt de komende tien jaar een investering van circa tien miljard euro. Wij bieden de branche een platform om kennis te verwerven en contacten te leggen met beleidsmakers en beslissers in de rioleringssector.”

Rioleringstheater, demoruimte & Relining Plein

Dankzij een intensieve samenwerking met IKT wordt er een inspirerend kennisprogramma georganiseerd in het IKT Rioleringstheater. In dit theater staan dagelijks tal van lezingen rondom trends en actuele ontwikkelingen op het programma.

Het thema riolering krijgt in 2017 een demoruimte en een Reliningplein erbij. Betrokken exposanten kunnen op dit demonstratieplein ook ruimte reserveren waarmee zij zich nog meer in de kijker van de bezoekers spelen.

Interesse om uw bedrijf in deze specialistische setting te presenteren?
Bel of mail
Kim Vrolijk  (010-2933253)