Reimerswaal: Inloopavond herinrichting Wijk Witte Molen te Rilland

05 maart 2016 08:41 uur

Vanaf 21 maart 2016 voert GKB Realisatie BV in opdracht van de gemeente werkzaamheden uit voor het aanpassen van de riolering aan de Ouwerdingestraat, Stellestraat, Everweerdestraat, Vinkenissestraat, en de Hontestraat in Rilland.

De werkzaamheden bevatten onder andere: Het opbreken van straatwerk, de riolering aanpassen/vernieuwen en het aanbrengen van straatwerk. De werkzaamheden zullen in negen fases aaneengesloten worden uitgevoerd in een totale periode van ongeveer 20 weken. Wanneer een straat afgesloten is voor verkeer wordt dit tijdig aangegeven en wanneer nodig wordt er een omleidingsroute ingesteld.

Overlast

Helaas is niet te voorkomen dat u enige overlast zult ondervinden van deze werkzaamheden. Wij zullen er alles aan doen om de hinder en overlast tot een minimum te beperken. Weersinvloeden en andere (onvoorziene) omstandigheden kunnen het werk vertragen;  dit kan leiden tot verschuivingen in de planning.

Verkeersmaatregelen

Voor de veiligheid van de gebruikers en voor onze werknemers worden verkeersmaatregelen en omleidingsroutes toegepast. Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

Inloopavond

Op maandag 14 maart 2016 van 19.00 uur -21.30 uur wordt een inloopavond georganiseerd. Geinteresseerden zijn van harte welkom voor  een toelichting  op de wijze van uitvoering en de planning.
Locatie: Protestantse Gemeente de Levensbron,  Valckenisseweg 12, Rilland.

Informatie

Voor meer informatie, vragen of klachten, kunt u tussen 7.00 en 17.00 uur contact opnemen met GKB Realisatie BV via 0180-642929. Wanneer er calamiteiten zijn of er dreigt een gevaarlijke situatie te ontstaan, dan kunt u bellen naar het calamiteitennummer: 06-23660232 of een mail sturen naar:storing@gkbgroep.nl.
Voor overige informatie belt u met de heer T. van Sluijs van de afdeling Gemeentewerken, via het centrale telefoonnummer 14 0113.