Publiekscampagne ‘Niet in het riool’

14 juni 2015 07:33 uur

De nieuwe landelijke publiekscampagne voor goed rioolgebruik is van start. De nadruk ligt in de regio. Word ook actief!

‘Niet in het riool’ is de landelijke publiekscampagne voor goed rioolgebruik. Doekjes, vet, verf en medicijnen horen niet in het riool. De campagne sluit aan bij ‘Ons Water’. De nadruk ligt in de regio, word ook actief!

De campagne loopt al drie jaar succesvol in de regio Delfland. Nu gaat de campagne ‘Niet in het riool’ landelijk, binnen het brede kader van ‘Ons Water’. Het zwaartepunt van de campagne ligt in de regio, bij gemeenten en waterschappen dus! De bewustwordingscampagne gaat over wat niet in het riool thuis hoort: doekjes, vet, verf en medicijnen en biedt ook handelingsperspectief.

Niet in het riool

De campagnematerialen hebben een korte en krachtige boodschap: niet in het riool. Tegelijkertijd is communicatie pas effectief als je laat zien wat wél de bedoeling is. Daarom geeft de campagne het goede voorbeeld, en iets meer op de achtergrond dat wat niet hoort.

De campagne

U krijgt gratis de beschikking over een uitgebreide toolkit om het communiceren met uw bewoners zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat kan zowel digitaal, op papier als live. Alles wordt ondersteund én vermelding van uw naam en logo is mogelijk! De kracht van de campagne schuilt in de voor u ideale combinatie van middelen, die u zelf kunt uitkiezen. Bron: RIONED. Lees verder>>>>