Onafhankelijk gemaalbeheersysteem SAM® groot succes !

08 december 2014 10:44 uur

Iedere gemeente streeft naar inzicht in het beheer van riooltechnische installaties, waar onder gemalen, randvoorzieningen en drukriolering, schuiven, Iba systemen,etc. Sinds de introductie van SAM®als onafhankelijke beheerapplicatie zien steeds meer gemeenten de voordelen van het online vastleggen van vaste gegevens, onderhoudsgegevens, storingsgedrag, ducumentatie en een meerjarenplanning.

Dit is dan ook de reden dat inmiddels een groot aantal gemeenten SAM® inzetten als beheerplatform, mede door de gebruiksvriendelijke omgeving. Met de mogelijkheid om ook derden (beperkt) toegang te geven, kan alle informatie op 1 plaats worden verzameld. Ook een koppeling met een telemetrieapplicatie behoort hierbij tot de mogelijkheden. Begin 2015 wordt een volledige webbased versie geïntroduceerd, mede gericht op gebruik van een tablet.

SAM®  is via internet benaderbaar en voorzien van een centrale database. Deze overzichtelijke internetapplicatie maakt het voor zowel uw eigen medewerkers als onderhoudsbedrijven waarmee onderhoudscontracten zijn afgesloten, mogelijk om binnen één systeem volledig overzicht te hebben van uw installaties. Dit biedt u de mogelijkheid  om  nu en in de toekomst uw installaties effectief te kunnen beheren en eenvoudig een meerjarenplanning op te kunnen stellen.  Klik hier voor de modules die u ter beschikking staan.

SAM® : ÉÉN SYSTEEM MET VOLLEDIG OVERZICHT VAN UW INSTALLATIES