Omni Relining – Moerdijk

21 mei 2015 11:00 uur

Omni Relining blijft voorop lopen: Omni Relining investeert in nieuw materieel.

Omni Relining, onderdeel van de M.J. Oomen Groep, heeft een hydraulisch aangedreven frees en een compleet nieuwe unit voor hoed- en deelliners aangeschaft. Dit alles naast de reeds bestaande rioolrenovatie-units.

De hydraulisch aangedreven frees is efficiënt, betrouwbaar en geluidsarm. Dit heeft zowel voor de mensen die er mee werken als de omgeving grote voordelen. Een ander groot voordeel van deze frees is dat de freeskop tot 500 mm de inlaat in kan en daar afzetting of andere obstakels uit de aansluiting kan verwijderen.

Ook de nieuwe unit voor hoed- en deelliners bezit technische innovaties die ingezet kunnen worden voor het oplossen van uw rioolproblemen. De unit is uitgerust met verschillende packers en een multi-inzetbare robotfrees zodat het materieel direct aangepast kan worden aan de praktijksituatie buiten en is flexibel inzetbaar bij calamiteiten.

Uiteraard wordt al dit high-tech materieel getransporteerd in vrachtwagens met een minimale CO2 uitstoot en die voldoen aan de laatste euro normen.

Wilt U meer weten over wat Omni Relining voor uw riool kan betekenen? http://www.mjoomen.nl/nl/realisatie/renovatie/relining