Oldenzaal: Zaterdagmarkt tijdens werkzaamheden Groote Markt op Bisschopspleintje

14 februari 2016 08:45 uur

Aanstaande maandag starten de aannemer NTP Infra en de nutsbedrijven met de werkzaamheden voor het verleggen van kabels en leidingen voor de herinrichting van de Groote Markt. Bijna gelijktijdig start de aannemer ook met de werkzaamheden voor de aanleg van de riolering. Door de werkzaamheden op de Groote Markt wordt de warenmarkt,
die op zaterdag plaatsvindt, tijdelijk verplaatst naar het Bisschopspleintje. De horeca blijft tijdens de werkzaamheden goed bereikbaar.
  

Warenmarkt

Tussen half februari en mei en van september tot december 2016 verhuist de warenmarkt tijdelijk naar het Bisschopspleintje. Vanaf mei tot september vinden er geen werkzaamheden plaats op de Groote Markt. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen in de zomermaanden weer volop van de Groote Markt kan genieten. In deze periode staat ook de warenmarkt weer op de Groote Markt. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond komt de warenmarkt op zaterdag definitief terug naar de Groote Markt.

Parkeerverbod

Omwonenden en bezoekers van de Groote Markt parkeren regelmatig op het Bisschopspleintje. In verband met de warenmarkt kan hier tijdelijk niet meer geparkeerd worden. Hier is tijdelijk een wegsleep-regeling van kracht. Dit wordt duidelijk via borden aangeven.

Inloopspreekuur

Heeft u vragen, opmerkingen of overige meldingen over de herinrichting van de Groote Markt. Dan bent u van harte welkom op het wekelijkse inloopspreekuur van de aannemer. Het inloopspreekuur vindt vanaf 17 februari iedere woensdag plaats van 11.00 tot 12.30 uur bij Ter Stege, Marktstraat 1.  Ook organiseert de aannemer op 18 februari tussen 17.00 en 19.00 uur bij Ter Stege een inloopbijeenkomst. Medewerkers van de aannemer en de gemeente Oldenzaal zijn dan aanwezig om de werkzaamheden en de planning toe te lichten en uw eventuele vragen te beantwoorden. Ook daar bent u van harte welkom.

Meer informatie

http://www.grootemarkt.nl/ en www.oldenzaal.nl/grootemarkt.