Nieuws/Signalen uit de markt Rioolgids.nl 2015-34

23 augustus 2015 10:28 uur

Binnenmaas.

De komende weken worden diverse straten in de gemeente Binnenmaas herbestraat. Hieronder vindt u een overzicht van de plaatsen en straten die aan de beurt zijn. Puttershoek: Elzenstraat en LijsterbesstraatVanaf maandag 24 augustus worden de rijbaan en voetpaden in de Elzenstraat en Lijsterbesstraat in Puttershoek herbestraat. Ook wordt er gewerkt aan de riolering. De werkzaamheden duren ongeveer zes weken. Afhankelijk van het weer kan het langer duren.

Uithoorn.

Herstel riolering Polderweg. Vanaf 10 augustus tot eind september 2015 gaan we een deel van het hoofdriool in de berm langs de Polderweg herstellen. Dit is bij de oprit van de Blauwe Gans.

Volgorde werkzaamheden We beginnen bij de Polderweg in de berm bij de Bergeend. Hiervoor halen wij de beplanting weg die in de berm staat tussen de Polderweg en het gebouw van Ons Tweede Thuis. Als de werkzaamheden klaar zijn, komt er in het najaar weer nieuwe beplanting. Wanneer het werk bij de Bergeend klaar is, gaan we verder bij de Polderweg naar de Blauwe Gans. Bron: gemeente Uithoorn.