Nieuwe CEO vandervalk+degroot-groep

06 juli 2015 09:17 uur

De aandeelhoudersvergadering heeft met ingang van 1 augustus 2015 Roland Pechtold benoemd tot CEO. Hij volgt hiermee Leo van der Valk op, de jongste telg uit het gezin van oprichter Henk van der Valk. Leo van der Valk zal als adviseur aan de organisatie verbonden blijven.  Tot Torenvalk Holding B.V. behoren alle bedrijven van de vandervalk+degroot-groep. De aandeelhouders zijn Nordian Capital, de familie van der Valk en het management. 

Roland Pechtold (45) heeft uitgebreide nationale en internationale managementervaring. Roland heeft directiefuncties bekleed bij Argos Oil en Nova Terminals. De Groepsdirectie bestaat vanaf 1 augustus 2015 uit drie leden: Roland Pechtold (CEO), Christiaan Kluiters (CFO) en Antoine Steentjes (COO).

Leo van der Valk: “De uitdaging voor de vandervalk+degroot-groep is om de komende jaren nationaal en internationaal te groeien en onze dienstverlening zo innovatief, kwalitatief en duurzaam mogelijk te verbreden. De ervaring en achtergrond van Roland sluiten goed aan bij de richting die we als vandervalk+degroot hebben ingezet.”