Met de Camtronics MiniFlex inspectiecamera verder komen dan ooit.

19 april 2015 07:02 uur

De laatste innovatie van Camtronics de  “MiniFlex” inspectiecamera zorgt voor een eenvoudige inspectie in kleine leidingen van sanitair en keukens, en dankzij de unieke flexibele functies komt de MiniFlex verder dan ooit, zelfs tot in de verste hoekjes. Praktijkervaringen laten zien dat de MiniFlex duidelijk voorziet in een grote behoefte binnen de riolering en loodgieters branches, en helpt om nog efficiënter te werken.

Flexibel mini camerasysteem

De MiniFlex is een flexibel mini camerasysteem die in kleine leidingen verder komt dat ooit. Het is op vele punten werkelijk uniek waardoor de camera makkelijker en verder in leidingen van 32mm tot 75mm komt en dus een betere analyse mogelijk maakt. Het inspecteren van buizen en leidingen wordt nu veel makkelijker en door het unieke gepatenteerde flexibel tussenstuk tussen de camerakop en de duwkabel worden ook haakse bochten in diameters vanaf 32mm zeer soepel genomen.

Uitgekiend ontwerp

 

 

 

 

 

 

Samen met de innovatieve kogelvormige kop zorgt dit voor een gemakkelijker doorvoer. Het uitgekiende ontwerp van de camerakop houdt de verlichtingsring boven de bodem, wat de reflectie minimaliseert en samen met de zorgvuldig uitgekozen lens geeft dit de MiniFlex camera een grote “kijkhoek” en een scherp beeld, ook in de grotere diameters. De MiniFlex wordt standaard geleverd met een 512Hz zender en beeldscherm met opname mogelijkheden voor video’s en foto’s op SD-kaart.

Nu vlot leverbaar

De MiniFlex inspectiecamera is vlot leverbaar en aanvullende informatie is verkrijgbaar bij Camtronics via info@camtronics.nl

Camtronics B.V. Ekkersrijt 3209, 5692 CG Son

Vincent van der Ven +31 (0)499-494590

www.camtronics.nl