Meerssen: Infobijeenkomst rioleringswerkzaamheden Snijdersberg en Moorveldsberg 02-11-2015

25 oktober 2015 07:16 uur

De gemeente Meerssen gaat weg- en rioleringswerkzaamheden uitvoeren aan de Snijdersberg en Moorveldsberg in Geulle. De wegwerkzaamheden bestaan uit het vervangen van het asfalt en het plaatselijk vervangen van de goot. De rioolwerkzaamheden bestaan uit het vervangen van alle kolken, putdeksels, huis- en kolkaansluitingen en het aanbrengen van een relining in de riolering. Relinen van het riool is het aanbrengen van een kunststof kous aan de binnenzijde van het riool. Deze kous wordt hard en vormt een nieuwe rioolbuis. Het voordeel van deze methode is dat het bestaande riool niet hoeft te worden opgebroken.

Informatiebijeenkomst

De weg- en rioolwerkzaamheden starten vanaf november 2015. Om u verder te informeren over de werkzaamheden nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst op maandag 2 november 2015. Aanvang 19.00 uur in het gemeenschapshuis De Kollenkamp (Heerstraat 77 Moorveld). U bent van harte welkom!

Werkzaamheden nutsbedrijven

Voorafgaande aan de uitvoering van de riool- en asfaltwerkzaamheden hebben de nutsbedrijven WML en Enexis de water- en gasleidingen vernieuwd. Deze werkzaamheden zijn grotendeels gereed. Bij enkele woningen aan de Moorveldsberg moeten de wateraansluitingen naar de woning nog worden vervangen. De WML maakt nog afspraken met de bewoners van deze woningen.

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijk Klant Contact Centrum (KCC)