MCA en Biesheuvel Groep samen verder

30 juni 2014 13:21 uur

Motion Control Automation (MCA) B.V. heeft zich de afgelopen 20 jaar ontwikkeld als een full-service mechatronica specialist en levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige elektrische en mechanische aandrijfcomponenten en systeemoplossingen.

Onze ambitie tot verdere groei en het bieden van continuïteit maakten dat wij ons per 1 juni 2014 hebben aangesloten bij de Biesheuvel Groep. MCA vond in Biesheuvel Groep B.V. een betrouwbare partner en ziet de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet.

23 Biesheuvel Techniek vestigingen, maar ook de gespecialiseerde handels- en servicebedrijven Molenberg Aandrijftechniek, Peters Elektrische en Mechanische Aandrijvingen, Steenhuis, Eku-De Poel, Seal Center Benelux, Tooling Center Benelux, Testcom en Safe&Sure maken inmiddels deel uit van Biesheuvel Groep B.V. Met ruim 300 medewerkers een belangrijke speler in Industrial Supplies en UP-TIME Services voor de industriële- en onderhoudsmarkt in Nederland. Biesheuvel Techniek biedt een breed assortiment producten vanuit de groepen: aandrijftechniek, pneumatiek, PVF-slangen-afdichtingen & pompen, tooling & verspaning, safety PBM, gereedschappen, lastechniek, bevestiging- & montagetechniek en reiniging; kortom MRO Supplies.

Door deze samenwerking blijven wij voor onze klanten het vertrouwde adres voor alle mechatronica oplossingen en de gegarandeerde service die zij de afgelopen 20 jaar van ons gewend zijn geweest, vanaf onze locatie in Varsseveld. Daarbij kunnen zij gebruik maken van de brede mogelijkheden die de Biesheuvel Groep biedt.