Koningsweg in Soest ’s nachts dicht

21 mei 2018 20:39 uur

De Koningsweg wordt van maandag 28 mei tot en met vrijdag 1 juni ’s avonds en ’s nachts deels afgesloten. De riolering in de wijk Overhees en bij de Koningsweg wordt dan gereinigd.

Tijdens de werkzaamheden wordt een van de rijbanen van de Koningsweg, in delen, tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Vrijheidsweg-Laanstraat-Beukenlaan-Nieuweweg. Tijdens de afsluiting is de bushalte aan de Koningsweg tijdelijk buiten gebruik.

Welk gedeelte van de Koningsweg per nacht afgesloten wordt is nog niet bekend, dit hangt f van de snelheid waarmee het riool gereinigd kan worden. Er wordt begonnen aan de kant van de Eigendomweg,  en er wordt richting de Vrijheidsweg gewerkt.

Het verkeer kan enige hinder ondervinden van de voorbereidende werkzaamheden aan de Koningsweg, waarschuwt de gemeente. De vrachtauto’s die nodig zijn voor reiniging van de riolen, kunnen tijdelijk op straat of op het fietspad staan en gebruik maken van de uitvoeg- en/of groenstrook. Bron: ad.nl 18-5-18