Komende rioleringscongressen van Stichting RIONED

06 december 2014 12:23 uur

Stichting RIONED organiseert in 2015 de volgende bijeenkomsten voor professionals op het gebied van riolering en stedelijk waterbeheer:

————————————————————————————————————————

5 februari 2015, Utrecht, Beatrix Theater, Jaarbeurs

RIONEDdag

Het jaarlijkse congres voor professionals op het gebied van riolering. Rob Verlinden, de maker van Robs Grote Tuinverbouwing, laat in zijn tv-programma’s bevlogen zien hoe je water in de tuin kunt houden. Harry van Luijtelaar, Stichting RIONED, gaat in op regenwatersystemen. Gezien de heftige buien van het afgelopen jaar een onderwerp dat extra aandacht vraagt. Deelnemers kunnen kiezen uit vier kennisprogramma’s en dertien kennistafels. Tot slot wordt de winnaar van de RIONEDinnovatieprijs gekozen door de deelnemers. Het programma en de genomineerden voor de innovatieprijs vindt u in de brochure: www.riool.net/brochure.

Programma en aanmelden: www.riool.net/rioneddag

————————————————————————————————————————–

26 maart 2015, Utrecht, MeetUp Jaarbeurs

Minicursussen

Cursussen van een dagdeel met praktijkinformatie voor rioleringsmedewerkers. Keuze uit 21 cursussen op het gebied van techniek, beheer, beleid en regelgeving.

Programma: www.riool.net/minicursussen

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

24 september 2015, Utrecht, MeetUp Jaarbeurs

Minicursussen

Cursussen van een dagdeel met praktijkinformatie voor rioleringsmedewerkers. Keuze uit 17 cursussen op het gebied van techniek, beheer, beleid en regelgeving.

Programma: www.riool.net/producten/minicursussen

Informatie en aanmelding voor alle bijeenkomsten:

Stichting RIONED, 0318-631111, www.riool.net.