KOKS Group viert 25 jarig bestaan

23 augustus 2014 16:31 uur

KOKS Group bestaat dit jaar 25 jaar en deze mijlpaal wordt gevierd met een open dag op zaterdagmiddag 20 september.

Het familiebedrijf KOKS Group is 25 jaar geleden ‘klein’ begonnen op de Beverkoog en nu al weer 19 jaar productief in een groot pand op industrieterrein Boekelermeer. Er worden (industriële) reinigingsvoertuigen geproduceerd en over de hele wereld geleverd. Van Amerika tot Australië en Azië, en van Noorwegen tot Zuid-Afrika.

Het is bijzonder interessant om te zien hoe zo’n voertuig met grote zorg en borging van kwaliteit wordt gemaakt… vanaf het eerste ontwerp op de computer tot op ware schaal in de fabriek, en alles en iedereen wat daarbij nodig is. Breng daarom een bezoek aan de open dag van KOKS Group, op zaterdagmiddag 20 september aanstaande van 13.30 tot 17.00 uur, aan Diamantweg 1 (tegenover de huisvuilcentrale) in Alkmaar.

KOKS presenteert met trots het bedrijf, de medewerkers en de producten. De kantoren, serviceafdelingen, magazijnen, keuringsstations en werkplaatsen worden opengesteld, zodat overal een kijkje genomen kan worden. Ook zullen enkele werkstations van de lijnproductie in bedrijf zijn. Zo kunt u met eigen ogen zien wat er allemaal gebeurt tussen het krijgen van een order en het aflevermoment , wanneer een glimmende wagen met alles erop en eraan de fabriek verlaat. Door middel van rondleidingen, demonstraties en presentaties krijgt u een indruk van al deze bezigheden.

Behalve informatief, moet het vooral ook een informele, gezellige middag worden. U kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook voor (kleine) kinderen is er volop vermaak.

We kijken uit naar een bijzondere, bezienswaardige dag. Graag tot ziens op 20 september!