Insituform renoveert riolering Grave

19 september 2015 07:57 uur

Uit rioolinspecties is gebleken dat er onderhoud nodig is aan de riolering ter plaatse van de kruising Maaskade – Maasstraat en aan de Koninginnedijk, gedeelte vanaf de Havenstraat t/m Koninginnedijk nr. 14. Dit onderhoud gaat aannemer Insituform op maandag 21 september t/m donderdag 24 september uitvoeren.

Werkzaamheden

De riolering wordt van binnen uit gerepareerd door het plaatsen van een kunststof voering (relinen). Voor deze werkzaamheden worden ook enige graafwerkzaamheden uitgevoerd om de riolering toegankelijk te maken. Tijdens de werkzaamheden wordt de kruising/de Koninginnedijk afgezet waardoor er geen doorgaand verkeer mogelijk is. Op bijgevoegde overzichtskaarten en uitvoeringsplanning kunt u zien wanneer welke werkzaamheden uitgevoerd worden en welke omleidingsroutes worden ingesteld.

Mogelijke geuroverlast

Tijdens het plaatsen van de kunststof voering kan er een vreemde geur vrijkomen door het benodigde uithardingsproces. Deze geur is niet schadelijk maar ook niet prettig. Wanneer u deze geur ruikt in u woning/bedrijf is het verstandig de ramen open te zetten en goed te ventileren. Onze aannemer zal proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Vragen

Mocht u tijdens de uitvoering vragen over de vrijkomende geur of de werkzaamheden en bijbehorende omleidingsroutes hebben, dan kunt u contact opnemen met Mark Peters van de gemeente Grave via het telefoonnummer 0486-477 277.

Bron: gemeente Grave.