Hét Vlaams – Nederlands Watersymposium 17 september 2015

21 maart 2015 18:28 uur

Op donderdag 17 september 2015 organiseert de Stichting Kennisuitwisseling Industriële Water­technologie (SKIW), in samenwerking met VLAKWA, VEMW en KNW,

“Het Vlaams – Nederlands Watersymposium”. 

Het Watersymposium van SKIW is in­mid­dels een geliefd platform ge­worden voor de industriële watergebruiker en zijn toeleveranciers. De deelnemers zijn behalve industriële procestechnologen, watertechnologen, watermanagers en utilitymanagers, ook proces­techno­logen van advies­bureaus en vertegenwoordigers van de toeleverende industrie.
Het symposium omvat een uitgebreid lezingenprogramma en een aan het sym­po­sium gekoppelde beperkte vaktentoonstelling. De lezingen zullen worden gehouden in een plenaire- en meerdere parallelle sessies.
Nieuw in deze editie zijn de thema gerichte ronde tafel gesprekken. Uiteraard is er naast dit officiële gedeelte uit­ge­breid de moge­lijkheid om te netwerken. Op deze manier kan de kennis ten aanzien van inno­va­tieve technieken, industriële best-practices, of vernieuwende diensten en producten worden ver­groot.

Locatie: AVANS Hogeschool, Hogeschoollaan 1 4818 CR Breda.

Voor meer informatie over het programma, de call for papers en promotiemogelijkheden, ga naar www.skiw.nl of neem contact op met secretariaat@skiw.nl of jwg.van.mourik@hetnet.nl.