GMB voor RIOOLRENOVATIE

26 mei 2016 15:30 uur

Sleufloze renovatietechnieken

Een beschadigd riool hoeft niet altijd te worden vervangen. GMB Rioleringstechnieken is gespecialiseerd in rioolrenovatie. Wij voeren complete en deelrenovaties uit. Dat doen we met sleufloze technieken, volledig van binnenuit. Dat betekent dus minimale overlast voor verkeer en omwonenden. Als we maar toegang tot de putten hebben, hebben we ruimte genoeg om de renovatie uit te voeren.

Relining voor volledige renovatie

Relining passen we toe om complete riolen te renoveren. We brengen hierbij van binnenuit een kunststofvoering aan. Deze wordt door middel van UV-licht uitgehard. Daarna is de nieuwe naadloze buis bestand tegen zware belastingen. De inlaten worden weer opengefreesd. Het riool kan weer tientallen jaren dienst doen.

REINIGING & INSPECTIE

Eerst reinigen, dan inspecteren

Als u een goed beeld wilt hebben van de staat van uw rioolstelsel, voeren wij een camera-inspectie uit. Voorafgaand aan de inspectie reinigen we de riolering onder hoge druk. Het vuil zuigen we op bij de putten. Zo banen we de weg voor de camera. Via de put brengen we de computergestuurde camera in het riool. De camerabeelden worden gemonitord en vastgelegd via computersystemen in de bus die ter plaatse is.

Basis voor beheer en onderhoud

Het inspecteren is werk voor professionals. Niet voor niets zijn onze medewerkers opgeleid en gecertificeerd. Het zijn tenslotte de inspectiebeelden op basis waarvan u belangrijke beslissingen gaat nemen. Daarom gaan we secuur te werk. Kunt u ons advies gebruiken bij het vertalen van de beelden naar een maatregelenplan, dan is onze Rioleringsdesk u graag van dienst.