GMB renoveert riool Epe, Vaassen en Emst

04 juni 2016 20:40 uur

In de week van 30 mei start GMB Rioleringstechnieken B.V in opdracht van gemeente Epe met  de renovatie van het rioolstelsel in Vaassen, Epe en een klein deel in Emst. Het riool wordt van binnenuit gerenoveerd. Door toepassing van deze techniek wordt het riool vanuit de toegangskokers (putten in de straat) voorzien van een nieuwe binnenlaag. Dit betekent dat de weg niet opgebroken hoeft te worden.

Het riool zal een dagdeel worden afgesloten waardoor slechts beperkt water gebruik mogelijk is. Alle bewoners ontvangen vooraf aan de werkzaamheden een informatiebrief met datum van uitvoering en aanvullende informatie.

De uitvoering van de werkzaamheden kan enige (verkeers) overlast veroorzaken. Uiteraard trachten wij dit tot een minimum te beperken. Na de renovatie kan het riool weer jarenlang dienst doen.Heeft u vragen dan kunt u zich binnen kantoortijden richten tot GMB Rioleringstechnieken B.V. Telefoonnummer: 088 – 88 54 200 en na 17:00u op 06-12 58 43 73 of bezoek de website. Bron: gemeente Epe.