Ellende met riool in Leimuiden duurt al jaren voort

23 februari 2018 13:14 uur

Bewoner Johan van Veen van de Kerkweg in Leimuiden kampt naar eigen zeggen al 40 jaar met overlast, doordat de riolering niet voldoet. De gemeente doet niets, zegt hij.

,,Klagen helpt niet”, zegt Johan van Veen van de Kerkweg. ,,Als je al iemand van de gemeente aan de telefoon krijgt, die echt geïnteresseerd lijkt en vraagt om alles op papier te zetten, dan doet hij vervolgens niks met onze klachten. De moed zakt je wel eens in de schoenen”, zegt hij.

Ernstige riool- en wateroverlast doet zich volgens Van Veen voor aan de Kerkweg, Lijsterbeslaan, de Goudenregenstraat en Wilgenstraat. Na tal van telefonische klachten zette Van Veen eind vorig jaar, op verzoek van een van de verantwoordelijke ambtenaren, zijn verhaal op papier.

Na hevig aandringen heeft een ambtenaar hem begin deze week beloofd in maart een kijkje te komen nemen. ,,Anderhalf uur heeft hij ervoor uitgetrokken. Voor een nieuw riool zijn we niet voor 2022 aan de beurt, heeft hij gezegd”, vertelt Van Veen. Bron: ad.nl 22-2-18 Lees verder>>>>