Drimmelen: 17 november inloopavond over werkzaamheden Rozenbloemstraat in Made

14 november 2015 10:03 uur

Dinsdag 17 november 2015 vindt in het gemeentehuis een informatie-avond plaats over de werkzaamheden en veranderingen die we gaan aanbrengen in de Rozenbloemstraat (tot huisnummer 72).

Tussen 19.30 en 21.00 kunt u binnenlopen om de ontwerptekeningen in te zien en vragen te stellen aan onze medewerkers. Ook kunt u uw reacties geven op de plannen.

In de Rozenbloemstraat gaan we de riolering vervangen. Dit geeft ons de gelegenheid om de straat in z’n geheel aan te passen. Zo willen we afvalwater en regenwater gescheiden af gaan voeren. Ook willen we de parkeerplaatsen anders inrichten en verkeersmaatregelen treffen. Daarnaast willen we het gedeelte Rozenbloemstraat/Boerenhoekstraat, tussen Stationstraat en de Koekoekweg, gaan herstraten.

Overige informatie

Voor meer informatie gaat u naar de pagina rioolvervanging Rozenbloemstraat. Hier vindt u onder andere de tekening van het gebied waar we gaan werken. Op deze projectpagina wordt kort na de inloopavond ook de ontwerptekening geplaatst. Mocht u verhinderd zijn op 17 november dan kunt u tot 24 november 2015 alsnog reageren.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de projectleider, de heer C. van den Biggelaar, via tel. 140162 of email: gemeente@drimmelen.nl t.a.v. de heer C. van den Biggelaar. Bron: gemeente Drimmelen.