Den Helder: Riolering Doorzwin vervangen

29 juli 2019 05:10 uur

De gemeente Den Helder gaat de riolering vervangen in Doorzwin 50 en 51. ‘Voordat wij deze rioleringswerkzaamheden uitvoeren, willen wij een bouwkundige opname aan uw woning en/of berging laten uitvoeren. Dit is nodig om de eventuele wijziging/verandering die kan optreden als gevolg van deze werkzaamheden te kunnen beoordelen.

Het is noodzakelijk dat de bestaande bouwkundige toestand van uw pand, exterieur, wordt vastgelegd’, aldus de gemeente in een persbericht.
De opname wordt door het bedrijf Lengkeek uit Rotterdam uitgevoerd. Zij nemen rechtstreeks contact met u op voor het maken van een afspraak.

De rioleringswerkzaamheden worden in het derde of vierde kwartaal van dit jaar worden uitgevoerd. We ‘zijn nu bezig met de voorbereiding en zullen na de bouwvak een aannemer contracteren. Wanneer de aannemer en de definitieve planning bekend wordt u nader geïnformeerd over de werkzaamheden door ons of de aannemer.’
Meer informatie: heeft u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Frans van der Horst via telefoonnummer 140223 (van 8.30 tot 17.00 uur). Dat kan ook door het contactformulier in te vullen op: www.denhelder.nl Bron: heldersweekblad.nl 26-7-19