Den Haag: Inloopavond vervangen riool en herinrichting Archimedesstraat en omgeving

02 december 2015 07:39 uur

De gemeente start begin 2016 met herinrichtings- en rioleringswerkzaamheden in de Archimedesstraat, Galvanistraat, Snelliusstraat en Voltastraat. Op de Suezkade wordt naast het vervangen van het riool de parkeerindeling verbeterd. Donderdag 10 december 2015 licht de gemeente de werkzaamheden toe tijdens een inloopavond. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 10 november 2015 het definitief ontwerp voor de rioolvervanging en herinrichting goedgekeurd. Het definitief ontwerp kunt u vinden onder bestuurlijkestukken met het RIS nummer 288346.

Aanpassingen

Naar aanleiding van de inspraakreacties is het ontwerp op een aantal punten aangepast, zoals de breedte van de stoep in de Archimedesstraat en het plaatsen van meer fietsnieten. De bewoners hebben een keuze kunnen maken voor een boom. In de Archimedesstraat is de keuze gevallen op de Amberboom. In de Galvanistraat, de Snelliusstraat en de Voltastraat komen Japanse sierkersen.

Inloop- en informatieavond

Op donderdag 10 december 2015 houdt de gemeente een informatieavond in de Galvanischool, Galvanistraat 43. De bijeenkomst duurt van 20.00 en 22.00 uur. De gemeente geeft toelichting op de voorgenomen werkzaamheden. U kunt het ontwerp bekijken en vragen stellen over de planning en de uitvoering van de werkzaamheden. U kunt binnenlopen op een tijdstip wat u het beste schikt.

Bron:  Gemeente Den Haag – Tue, 01 Dec 2015