Brinkvos water BV krijgt nieuwe naam

18 december 2014 10:53 uur

Met ingang van 1 januari 2015 zal Brinkvos water BV veranderen in Global Wetlands Nederland BV. Waarom? Sinds een paar jaar zijn wij actief buiten onze landsgrenzen. Via onze buitenlandse partners komen er regelmatig projecten uit Brazilië en Canada over onze tekentafel en bezoeken wij geregeld onze projecten in Turkije, Ukraïne en Spanje. Daarom hebben wij gezocht naar een naam die onze activiteiten wereldwijd dekt.

Met deze ‘verinternationalisering’ willen wij de markt breder gaan bedienen, willen wij kennis over waterzuivering delen en hopen wij impact te kunnen genereren op locaties op de wereld waar waterzuivering hard nodig is. En Nederland dan? Voor onze Nederlandse klanten en relaties verandert er niets. We blijven even goed bereikbaar en we blijven dezelfde kwaliteit leveren voor dezelfde prijs.

Wat verandert is onze naam en huisstijl. Zo hebben wij onze website vernieuwd, waar nu veel informatie wordt gegeven over natuurlijke waterzuivering. Ook wordt er antwoord gegeven op veel gestelde vragen, zoals: ‘Wat zijn de kosten voor een IBA?’ of hoeveel energie gebruikt een helofytenfilter?

Waar u ons kunt ontmoeten:

WaterLink – 15 januari 2015

Als lid van de Water Alliance zullen wij hier ook acte de présence geven.Water Alliance bestaat dan 5 jaar en pakt uit tijdens de WaterLink dag.

InfraTech – 20/23 januari 2015

Binnenkort staan we op de InfraTech, komt u ook? U bent van harte welkom bij ons in stand 4410 tijdens de InfraTech 2015, gehouden in de Ahoy Rotterdam van 20 t/m 23 januari. Via onze nieuwe website vindt u meer informatie en kunt u zich eenvoudig gratis aanmelden.

IKN netwerkdag – 16 april 2015

Een ander evenement waar we elkaar kunnen treffen is de IKN Netwerkdag, georganiseerd door IKN en gehouden op 16 april 2015 te Ede.