Breda: informatiebijeenkomst over rioolwerk Valdijk en omgeving op dinsdag 12 januari 2016

10 januari 2016 08:32 uur

Om wateroverlast in het centrum van Prinsenbeek tegen te gaan, is vervanging van het riool in de Valdijk nodig. Dat gaat in 2016 gebeuren. U bent welkom op de nformatiebijeenkomst hierover op dinsdag 12 januari tussen 19.30 en 21.00 uur, in ’t Hert, Valdijk 2 in Prinsenbeek. Op de bijeenkomst krijgt u uitleg over het werk, de planning, de bereikbaarheid tijdens het werk en mogelijke hinder. Ook kunt u vragen stellen en uw reactie geven.

Nieuwe rioolbuis Valdijk 

In april 2016 begint de gemeente met het plaatsen van een nieuwe, grote rioolbuis in de Valdijk. De nieuwe buis verkleint de kans op wateroverlast bij zware regenbuien. De nieuwe buis loopt door naar  de Haverdijk, Loopstraat, Markt, Groenstraat en Schoolstraat. Tijdens het werk worden ook kabels en leidingen in de Valdijk, de Haverdijk en op de kruising Valdijk/Schoolstraat verlegd. Het werk duurt ongeveer zes maanden. De Valdijk is tijdens het werk in fasen afgesloten. Na het werk in de Valdijk vervangt de gemeente vanaf eind 2016 de rioolbuis in de Schoolstraat en omgeving.

Informatie

Begin februari staat een beknopt verslag van de bijeenkomst van 12 januari opwww.breda.nl/onderhoud. Op deze site staat begin april ook een uitgebreide planning en de bereikbaarheid tijdens het werk. Heeft u nu al vragen, dan kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl, twitter@breda of bel 14 076.

Ook op www.overheid.nl vindt u gemeentelijke informatie. Wilt u Breda berichten en/of andere gemeentelijke informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice van overheid.nl. Ga naar www.overheid.nl(klik op ‘Blijf op de hoogte!’).

Plaats:
Prinsenbeek