Bergeijk: Informatieavond Riool Stoom-Broekstraat

23 augustus 2014 13:16 uur

In aansluiting op het project Rotonde ’t Stoom wordt in september doorgestart met het werk Riool Stoom-Broekstraat.

Op dinsdag 26 augustus wordt er voor omwonenden en belangstellenden een informatieavond gehouden omtrent de uitvoering. Op deze avond stellen we u voor aan de aannemer, en nemen we samen met de aannemer de planning, bereikbaarheid en wijze van uitvoering met u door. De informatieavond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het gemeentehuis van Bergeijk. We verwachten dat de avond om 21.30 uur is afgelopen.

Ten behoeve van de werkzaamheden zal de weg worden afgesloten voor doorgaand verkeer. Er zal een omleidingsroute worden geplaatst voor het doorgaand verkeer  vanaf de Broekstraat via de Kennedylaan, Standerdmolen, Stökskesweg, rotonde ’t Stoom, naar ’t Loo of Weebosserweg en vice-versa.

Op de website van de gemeente Bergeijk vindt u meer informatie over dit werk. Ook zal dit project weer te volgen zijn op Facebook en Twitter.

Op de informatieavond verwachten we een ruime belangstelling en willen u daarom ter voorbereiding vragen om u vooraf aan te melden. Dit kan tot en met vrijdag 22 augustus bij voorkeur via E-mail bij mevrouw Gonja Linssen, secretariaat van de afdeling Beheer Ruimte, opg.linssen@bergeijk.nl.

Heeft u naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Ferry Jansen, tel. 0497-551455 of via e-mail ferry.jansen@bergeijk.nl.