Asten: 27 juni inloopavond wateroverlast Asten, Deurne, Someren

22 juni 2016 06:53 uur

Het weer dat de regio Asten-Deurne-Someren begin juni teisterde, was zéér extreem. In enkele uren tijd viel plaatselijk meer regen dan normaal in een hele maand. Het Waterschap Aa en Maas en ook de gemeente hebben alles op alles gezet om de wateroverlast te beperken. Ondanks deze inspanningen hebben de stortbuien voor boeren en burgers schade veroorzaakt. Dat betreuren we enorm. Het Waterschap wil samen met andere partners zoals de gemeente onderzoeken of en waar ons handelen nog beter kan.

Vragen beantwoorden

Waterschap en gemeenten ontvingen, naar aanleiding van de extreem hevige buien, veel vragen, meldingen, klachten en verbetersuggesties. Onze medewerkers hebben geprobeerd deze zo goed mogelijk te behandelen. In veel gevallen is dit gelukt. Soms was het echter niet mogelijk elk  contact voldoende aandacht te geven. Wij vinden het erg belangrijk om iedereen verder te helpen die in deze hectische periode nog vragen of suggesties heeft. Daarom organiseren we een inloopavond.

Inloopavond

De inloopavond vindt plaats op maandag 27 juni 2016 tussen 19.00 uur en 22.00 uur.
Locatie: De Pandoer, Vorstermansplein 24 in Asten-Heusden.

Wij nodigen iedereen van harte uit! Tijdens deze avond zullen bestuurders en medewerkers van het waterschap en de gemeente Asten uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Bron: Gemeente Asten – Tue, 21 Jun 2016.