ASB neemt Gres Riool Nederland over

01 juni 2016 20:17 uur

Per 1 juni neemt ASB uit Veenendaal Gres Riool Nederland uit Nieuwegein over. Dankzij deze overname profiteren aannemers, woningcorporaties, organisaties en particulieren in Midden – Nederland van een complete dienstverlening op het gebied van riooltechniek.

ASB is een specialist in riooltechniek en asbestsanering met een breed netwerk in Midden – Nederland. Coen Lagerwey, directeur van ASB, is blij met de overname: “Met deze stap krijgt onze dienstverlening op het gebied van riooltechniek meer slagkracht en kunnen we nog sneller rioolproblemen oplossen.” Ook Ron van Veenendaal, directeur van Gres Riool Nederland ziet veel voordelen in de overname van zijn bedrijf: “Wij kunnen onze klanten nu de perfecte combinatie bieden van vertrouwd vakmanschap met een professionele aanpak en zorgvuldige procesbegeleiding. Zo bereiken we samen meer!”

Riooltechniek 
Nu Gres Riool Nederland en ASB de handen ineen slaan, kunnen organisaties en particulieren in Midden – Nederland gebruikmaken van een compleet pakket op het gebied van riooltechniek. Lagerwey: “Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren specialisten die secuur werken met zo min mogelijk overlast voor de betrokkenen. Of het nu gaat om een ontstopping, camera-inspectie, renovatie of aanleg van het riool. Wij zetten onze kennis en kunde graag voor u in. Uiteraard ook voor het vervangen van asbesthoudende riolering.”

 Kenmerkende aanpak

Zowel klanten op het gebied van asbestsanering als op het gebied van riooltechniek kunnen rekenen op de bekende service van ASB. Lagerwey: “Wij staan bekend om onze bewonersvriendelijke aanpak. Wij vinden het belangrijk om de overlast zoveel mogelijk te beperken, zodat mensen gezond en veilig kunnen wonen en werken. Uiteraard blijven we deze werkwijze hanteren vanuit ons kantoor in Veenendaal.”

 

Over ASB

ASB verleent specialistische dienstverlening gericht op asbestsanering en rioolrenovatie. De specialisten van ASB zijn gewend te werken in een omgeving waar mensen wonen en werken. Bovendien investeert de organisatie voortdurend in de nieuwste technieken. Deze aanpak zorgt voor een professionele oplossing met een focus op de communicatie met betrokkenen. Kijk voor meer informatie op www.asb-bv.nl.