Aquatech maakt webtelevisie vanaf de beursvloer

31 oktober 2015 08:07 uur

International innovatie en inspiratie vanuit uw luie (kantoor)stoel

Voor degenen die op dinsdag 3 november niet aanwezig kunnen zijn op Aquatech, biedt Aquatech organisator Amsterdam RAI een online live verbinding aan.  AquatechTV Live biedt op dinsdag online interactieve shows met de beurs als uitgangspunt. Thuis of op kantoor kunnen geïnteresseerden online deelnemen aan een programma met speciaal geselecteerde onderdelen van de beurs, maar ook interviews met kopstukken uit de industrie in de Live studio. Op de andere beursdagen zendt AquatechTV een van te voren opgenomen programma uit met hoogtepunten van die dag.

De livestream werkt net als het kijken naar een YouTube-video, maar ingelogde kijkers kunnen ook deelnemen aan de gesprekken en interactie zoeken via chat of Twitter, met #aquatech. De enige voorwaarde is een stabiele internetverbinding en een pc, laptop, tablet of smartphone.

“RAI Amsterdam vervult met AquatechTV Live één van haar virtuele ambities. Aquatech is het perfecte toneel om een breed internationaal publiek te bereiken met vier inspirerende uitzendingen”, zegt Marieke Leenhouts, manager van Aquatech, “Deelname is eenvoudig en gratis. Log in, al is het maar voor een paar minuten en ontdek de waarde van meedoen aan een Livestream event. Dit mag u niet missen! ”

Op http://www.aquatechtrade.com/amsterdam/livestream/ kunt u  zich aanmelden voor een gratis MyAquatech account. Op 3 november ontvangen deelnemers dan een herinnering als de show begint. Deelnemers hebben toegang tot een virtuele goodiebag inclusief last minute informatie en informatie over de sprekers, zoals de presentaties. Meer informatie, het programma en de exacte tijden staan ook op http://www.aquatechtrade.com/amsterdam/livestream/ .