Aqua Nederland Vakbeurs Noord-Oost, hèt contactmoment in de regio!

11 oktober 2014 05:57 uur

Vanuit het succes van Aqua Nederland Vakbeurs Gorinchem en Rioleringsvakdagen is de vraag ontstaan voor een regionale editie op het gebied van water en riolering. Daarom organiseert Evenementhal Aqua Nederland Vakbeurs Noord-Oost op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 november 2014. Evenementenhal Hardenberg is dan voor de tweede maal hét regionale trefpunt voor de water- en rioleringssector.

Presentaties over inspirerende projecten in de regio

Op de beursvoer is een kennistheater waar verschillende inspirerende regionale projecten worden gepresenteerd.  Zo demonstreren onder andere de firma’s Arveon en Afmitech een nieuw beluchtingssysteem dat het waterschap Rijn en IJssel als proef heeft ingezet bij een riooloverstort in Neede. Van Remmen UV Techniek informeert over de evolutie van UV desinfectiesystemen, en Verder B.V. presenteert over één van hun projecten bij de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) in Gasselternijveen.

Nieuw beursconcept en noviteitenplein

Alle stands zijn gegroepeerd rondom een centraal horecaplein. Hier kan men in een sfeervolle ambiance netwerken, kennismaken en zaken doen. Gedurende drie dagen presenteren de waterprofessionals de laatste noviteiten op de markt en demonstreren de nieuwste pompen, machines en technieken centraal op het horecaplein.

Bezoek Aqua Nederland Vakbeurs Noord-Oost! Aanmelden is mogelijk via www.evenementenhal.nl/aqua-hb.

Data & openingstijden:  4,5 en 6 november van 12.00 tot 20.00

Locatie:                                               Evenementenhal Hardenberg

Contactgegevens:                          Esther Rodenburg (Beursorganisator)

T. +31 (0)183 680 655

E. estherrodenburg@evenementenhal.nl

I: www.evenementenhal.nl