Amsterdam: 16 november Inloopavond openbare ruimte Van Oldenbarneveldtstraat c.a.

14 november 2015 11:14 uur

Maandag 16 november vindt een inloopavond plaats over het uitvoeringsplan voor de openbare ruimte van de Van Oldenbarneveldtstraat en zijstraten*. Bewoners en ondernemers van de Frederik Hendrikbuurt zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Datum: Maandag 16 november
Tijd: Inloop van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: Cartesiuslyceum, Frederik Hendrikplantsoen 7A

Wilt u weten hoe uw straat er straks uit gaat zien?
Het stadsdeel heeft samen met de bewoners en ondernemers van de Frederik Hendrikbuurt een visie gemaakt voor het opknappen van de openbare ruimte in de buurt. Op basis van deze visie is nu in samenwerking met een groep bewoners en ondernemers uit de betreffende straten een uitvoeringsplan gemaakt. Tijdens deze inloopavond kunt u dit uitvoeringsplan voor de Van Oldenbarneveldstraat en de zijstraten bekijken en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. De eerste werkzaamheden starten naar verwachting in december 2016.

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Hans van Doesburg, projectmanager Frederik Hendrikbuurt: telefoon 06 106 009 70.

Voor meer informatie over de verschillende projecten in de Frederik Hendrikbuurt kunt u kijken op www.amsterdam.nl/hendrik-grootbuurt.

*Zijstraten: Van Oldenbarneveldtplein, Eerste Hugo de Grootstraat (tussen Nassaukade en Frederik Hendrikstraat), Derde Hugo de Grootstraat (tussen Van Oldenbarneveldtstraat en Frederik Hendrikstraat)