7 en 8 oktober a.s. NSTT No-Dig Event 2015

07 september 2015 18:00 uur

Op 7 en 8 oktober organiseert de NSTT voor de vierde keer het NSTT No-Dig Event in Hart van Holland, Nijkerk. Het evenement bestaat uit een beurs, een Inlooptheater, demonstraties en een boorwedstrijd. Ook wordt op 7 oktober de NSTT No-Dig Award uitgereikt. De toegang tot het evenement is gratis.

Minder hinder bij aanleg en onderhoud van kabels en leidingen

Het NSTT No-Dig Event 2015 staat geheel in het teken van toepassing van sleufloze technieken voor de aanleg en het onderhoud van ondergrondse kabels en leidingen. No-Dig betekent ‘Niet graven’ en dus minder hinder, minder CO2 uitstoot en minder kosten.

Inlooptheater

Het NSTT No-Dig Event 2015 is in een geheel nieuw jasje gestoken. Zo zijn dit jaar het congres en het Inlooptheater samengevoegd. Dat betekent dat de congressessies gratis toegankelijk zijn voor alle bezoekers van het NSTT No-Dig Event. Verder zijn in het Inlooptheater interessante workshops over bestaande en nieuwe technieken en presentaties van bijzondere projecten te volgen  Het Inlooptheater is er zowel op woensdag als op donderdag. Reservering vooraf is niet nodig.

Beursvloer

Op de beursvloer presenteren zich bedrijven die zich bezighouden met sleufloze technieken voor aanleg en onderhoud van ondergrondse kabels en leidingen.

Demonstraties

Om de sleufloze technieken echt te beleven, zijn er buiten, op het terrein naast de beurshal de hele dag demonstraties.

Boorwedstrijd

Op het buitenterrein vindt op 7 oktober de spectaculaire boorwedstrijd plaats. Boorteams uit Nederland en België strijden om de titel: ‘Boorteam van het jaar 2015’ Het gaat daarbij niet om snelheid. De jury zal juist letten op de nauwkeurigheid, veiligheid en communicatie onderling.

NSTT No-Dig Award 2015

Op 7 oktober wordt om 16.00 uur de winnaar van de NSTT No-Dig Award 2015 bekend gemaakt. De NSTT No-Dig Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die de ontwikkeling en / of toepassing van sleufloze technieken op een bijzondere wijze heeft gestimuleerd door bijvoorbeeld het gebruik van innovatieve technieken of innovatieve toepassingen

Netwerkborrel

Op zowel 7 als op 8 oktober is er vanaf 16.00 uur een gezellige netwerkborrel voor alle bezoekers.

Registreren

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op het NSTT No-Dig Event 2015. De toegang tot het gehele evenement is gratis, bezoekers hoeven zich alleen vooraf te registreren via www.no-dig-event.nl