19 maart: World Water Cafe 3.0

15 maart 2015 07:37 uur

Tijdens het World Water Café komen jonge (water)professionals samen om hun frisse, innovatieve blik op een actueel onderwerp te geven. Het thema van het derde World Water Café is ‘Wat zegt ons (drink/afval)water over onze maatschappij?’ Op 19 maart 2015, voorafgaand aan de NLse viering van Wereld Waterdag op 20 maart, organiseren verschillende initiatieven van en voor young professionals in de watersector (waaronder YEP Water) deze avond in Amsterdam.

Bevlogen sprekers leiden de avond in met hún visie op dit onderwerp. Wat doen we met al die drugs- en medicijnresten in ons afvalwater? En zijn die microplastics wel echt een probleem? En hoe is het gesteld met de kwaliteit van ons drinkwater? Na de sprekers is het de beurt aan deelnemers om mee te denken, te discussiëren en hopelijk een verfrissend idee op tafel te leggen. De avond wordt afgesloten met een borrel.

Zin in een avondje discussiëren, netwerken en borrelen met andere jonge waterprofessionals? Schrijf je dan hier in. Deelname is gratis, inclusief twee drankjes.

Het World Water Café is van 19.30 tot 21.00 uur in Impact Hub Amsterdam. Bron: NWP 13 maart 2015.