15 juni: Seminar over innovaties in de productie van aquatische biomassa op afvalwater

21 mei 2016 09:18 uur

De zuivering van afvalwater is kostbaar. Er wordt volop gewerkt aan duurzame alternatieven voor het zuiveren van afvalwater met algen, waterplanten en insecten. Uit de gekweekte biomassa kunnen waardevolle componenten gehaald worden. Hierdoor wordt dit nutriëntrijke afvalwater benut als grondstof. Op de testsite van ACRRES – Wageningen UR in Lelystad worden innovaties op praktijkschaal onderzocht en getoetst. De tussentijdse resultaten worden gepresenteerd en kunt u zien in de praktijk tijdens de netwerkmeeting.

ENVAQUA en ACRRES Wageningen UR nodigen u van harte uit deel te nemen aan het Seminar over innovaties in de productie van aquatische biomassa op afvalwater op woensdag 15 juni 2016 van 13.00 – 17.00 uur bij het BioScience Center – Wageningen UR in Lelystad.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. U kunt dit tót 11 juni doen. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en is uw deelname definitief. Deelname is op volgorde van aanmelding via het aanmeldingsformulier. Vol = vol! Bron: Envaqua.nl 19 mei 2016.